Alice Csodaországban | Gyermeknapi program

Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

interaktív zenés mesejáték
a Napraforgó Meseszínház előadásában
 

Alice az ifjú diáklány épp a Rózsák háborújáról tanul, amikor egy valahova nagyon siető nyuszi jelenik meg, akit követve, hirtelen Csodaországba jut, ahol nagyon fura szerzetekkel találkozik. Mintha itt a feje tetejére fordult volna minden. A Kalapossal és a gyerekekkel megünneplik a nemszületésnapjukat, majd Vidám, a macska segítségével eljut a szeszélyes Szív Királynő palotájába ahol egy izgalmas, interaktív vetélkedő során a gyerekekkel együtt fejti meg a furfangos feladványokat.Ő győz, mégis menekülnie kell. Vajon mindez csak álom volt, vagy valóban megtörtént?

Az Alice Csodaországban a gyermekirodalom klasszikusa, ám finom humora és a törtélmi utalások miatt a felnőttek számára is szórakoztató mese.
Tanulságos, izgalmas, interaktív, zenés mesejáték tánccal és játékkal fűszerezve, a Napraforgó Meseszínháztól megszokott igényességgel feldolgozva.

A műsor időtartama: 50′

A program ingyenes belépőjegyekkel látogatható. Ezekhez a helyszínen juthatnak hozzá, május 20-ától. Egy fő maximum hat jegyet kérhet.

Emlékeztetjük Önöket, hogy a művelődési házba csak azokat a felnőtteket engedhetjük be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a 18 év alatti gyerekek és fiatalok pedig csak védett felnőtt kíséretében jöhetnek be, s tartózkodhatnak az épületben.
2021. május 29.

Részletek

Dátum: 2021.05.29.
Időpont: 16:00 - 17:00
Jegyár: Ingyenes
Program kategória:

Helyszín

Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon

Hadsereg u. 98.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06-34/786-096


Emlékeztetjük Önöket arra, hogy a programon csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, s olyan 18 év alatti gyermekek és fiatalok vehetnek részt, akiket igazoltan védett nagykorú személy kísér. A védettségi igazolványt (amely a személyi igazolvánnyal együtt érvényes), már az épületbe lépve ellenőrzik kollégáink.