A Kertvárosi Bányászudvar átadása

Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Pályázati támogatásból újult meg a Kertvárosi Bányászudvar

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata 659.165 Ft vissza nem térítendő pályázati támogatással segítette a Bányász Művelődési Otthonhoz tartozó Bányászudvar felújítását. A támogatást a művelődési otthonnal évek óta együttműködő Lángos Józsa Tatabánya Kertvárosi Sakk-kör Egyesület nyerte el a Jó szerencsét! Emlékév kapcsán a városrészi emlékhelyek kialakítását, megújítását célzó kiírás eredményeként.
A támogatásnak köszönhetően megújult, korszerűsödött az emlékhely világítási rendszere, felújításra kerültek a berendezések, tárgyi eszközök, installációk, összességében komfortosabbá vált a közösségi térként is funkcionáló emlékhely. A kivitelezésben az egyesület tagjai, a művelődési otthon munkatársai mellett az emlékhely korábbi létrehozásában élen járó Kertvárosi Nyugdíjas Klub önkéntesei is oroszlánrészt vállaltak.

A projekt zárásaként a felújított Bányászudvar átadására 2017. november 27-én, 16:00 órától kerül sor. Az eseményen Schmidt Csaba polgármester adja át a megújult bányász emlékhelyet.
Közreműködik a Tatabányai Bányász Dalkör.

Jó szerencsét!

2017. november 27.

Részletek

Dátum: 2017.11.27.
Időpont: 16:00 - 17:00
Program kategória:

Helyszín

Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon

Hadsereg u. 98.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06-34/786-096